Het zou ons verheugen als we u al binnenkort aan de Niederrhein zouden mogen begroeten.

Om uw keuze gemakkelijker te maken, vindt u hierbij nog enkele belangrijke tips en aanwijzingen voor uw reis.

1. Reisperiode: Dagelijks van 1 maart t/m 1 november 2016.

2. Overnachtingen: Bij alle fietsrondreizen overnacht u in hotels met 3-4*-niveau. Op verzoek zijn via ons natuurlijk in elk van de plaatsen extra overnachtingen te boeken.

3. Fietsen: Alle hotels doen hun best om uw fietsen veilig en droog te stallen. Naar extra voorzieningen zoals stopcontacten voor e-bikes kunt u het beste vooraf bij ons informeren. NiederrheinRäder en e-bikes zijn via ons te boeken.

4. Toeristenbelasting en evt. voorkomende beddenheffing: Alle aangegeven reisprijzen bevatten deze niet, deze dienen ter plaatse te worden betaald.

5. Bagagetransport: Eindelijk vakantie en wij zorgen voor uw bagage. Deze service van hotel naar hotel is bij onze fietstochten altijd inbegrepen. Om logistieke redenen is het aantal koffers echter beperkt tot één koffer per persoon.

6. Voor de bagagevervoer berekenen wij per traject als één persoon alleen reist € 15,- extra.

7. Reis beoordelen: Wij hopen natuurlijk dat u voor 100% van uw fietsvakantie kunt genieten. Wij zijn u erkentelijk voor uw suggesties en tips. Na uw reis heeft u de mogelijkheid om uw vakantie via een enquête te beoordelen. Uw medewerking is belangrijk voor ons, want we willen u altijd de beste kwaliteit bieden!Kortingacties

Vroegboekkorting: Vroeg boeken loont de moeite! Bij een boeking vóór 29-02-2016 betaalt u voor alle reizen met dit symbool een voordelige prijs.

Groepskorting: Voor groepen vanaf 6 volwassenen bieden wij een voordelige prijs voor alle reizen met dit symbool

Vaste klanten: U krijgt al vanaf de 2e boeking binnen 12 maanden een korting van 5%. (dit geldt niet voor de wandelarrangementen)

De bovengenoemde kortingacties gelden voor logies met ontbijt en zijn niet met elkaar te combineren!

 

Informatie & boeking
+49 (0) 2162/8179-333

maandag t/m donderdag
8:00 - 17:00 uur
vrijdag 8:00 - 13:00 uur
Share |
Advertenties