2-LAND Reizen - het boekingsportaal voor de Niederrhein

fietsen aan het Nederrijn
fietsen aan het Nederrijn

 

De Niederrhein is de ideale regio voor een fietsvakantie. Het afwisselende en toch vlakke landschap met bossen, velden en meertjes, de pittoreske dorpjes, burchen en kastelen vormen de coulisse tijdens een onvergeten vakantie. Ook minder geoefende fietsers vinden aan de Niederrhein optimaal fietspleier. 2-LAND Reizen heeft jarenlange ervaringen in de organisatie van fietsvakanties aan de Niederrheinschaut. De gast overnacht in 3-4* hotels. Krijgt uitgebreide informaite over de route en de bezienswaardigheden. Goed kaartmateriaal, bagageservice en een gratis parkeergelegenheid behoren eveneens tot de standaards.

De Niederrhein strekt zich over de Nederlands-Duitse grens, tussen Roermond in het zuiden en Arnhem in het noorden. Niet alleen de landelijke districten Kleve, Viersen en Wesel, ook de steden Duisburg en Krefeld behoren bij de regio. Daardoor ontdekt u tijdens de rondreizen en standplaatstouern een facettenrijke regio.

Tussen de talrijke nieuwe maar ook klassieke fietsvakanties, met overnachtingen tussen 2 en 6 nachten zult u zeker een keuze kunnen maken.

 

Ontdekt u het landschap tussen Rijn en Maas van haar mooiste kant kennen. Fietst u door het Nationaal Park Maasduinen, de Meinweg, deHoge Veluwe, of door het grensoverschrijdende Natuurpark Maas-Swalm-Nette. Geniet u het land van asperges en champignons, de verschillende bieren en typische regionale specialiteiten.

 

De schoonheid van de natuur aan de Niederrhein is eindeloos en afwisselend. Ieder seizoen heeft zijn charme. Ook het culturele erfgoed is fascinerend. De Romeinen hadden grote invloed op het ontstaan van de Niederrhein. Hier vindt u talrijke waterkastelen en landgoederen, welke nog steeds bewoont worden. Maar ook vervallen burchtruïnes. Stille getuigen van een roemrijk verleden.

 

Wij hebben voor u interessante, afwisselende dag- en meerdaagse touren samengesteld. Deze kunt u met een paar klicks op www.2-LAND-reizen.nl, het boekingsportaal voor de Niederrhein, boeken.

Anfahrtskizze
Informatie & boeking
+49 (0) 2162/8179-333

maandag t/m donderdag
8:00 - 17:00 uur
vrijdag 8:00 - 13:00 uur
Share |
Advertenties